Ce este Luvr.ro?

 

Salutare fetelor si bine v-am regasit la un nou articol din seria “Ce am cumparat astazi de pe internet?”. 

Numele meu este Ioana si astazi o sa va prezint site-ul Luvr.ro

Luvr.ro este un site destinat nevoilor feminine la un preț accesibil și de calitate. În gama noastră largă de produse se regăsesc categori precum:

- produse de makeup

- pensule pentru makeup

- haine damă

- pantofi damă

- produse pentru manichiură/pedichiură etc.

astfel, îți punem la dispoziție tot de ce ai nevoie într-un singur loc, dând un simplu search pe site.

Privind raportul calitate preț, Luvr se încadrează în categoria produselor de o calitate mare spre ridicată având un preț accesibil pentru orice buzunar indiferent de venitul lunar. Astfel, Luvr oferă fiecărei femei posibilitatea de a-și achiziționa produsele necesare pentru îngrijirea personală.

Toate piesele vestimentare într-un singur loc

Sezonul acesta fi o fashionista Luvr

 

 

Prinde curajul să combini ținutele în funcție de starea ta de spirit și devino una dintre fashionistele Luvr. Accesând site-ul luvr.ro vei avea la dispoziție sute de piese vestimentare pentru a-ți crea și personaliza propriile ținute (ca de exemplu, categoria compleuri dama).

Lasă-ți imaginația să se joace și creează-ți ținutele potrivite pentru orice ocazie cu Luvr.

Strălucește indiferent de locul în care te aflii, fie că este un eveniment important, o simplă ieșire în oraș, sau chiar la alergat în parc, cu articolele sport, hainele casual, rochiile de gală și accesoriile potrivite.

Achiziționează numai încălțăminte potrivită 

Cel mai greu lucru pentru o femeie este alegerea încălțămintei perfecte. De cele mai multe ori, încălțările care se potrivesc cu ținuta favorită sunt cele mai incomode sau au o calitate mică ajungând să se strice într-un timp relativ scurt.

Pe Luvr, regăsești o gama largă de pantofi:

  • pantofi cu toc/ fără toc, din piele naturală sau artificială
  • ghete
  • cizme lungi/scurte, cizme cu toc/fără toc
  • adidasi damă
  • etc.

la o calitate mare care ofertă atât confort cât și eleganță.

Confort și eleganță cu produsele Luvr

de asemenea, daca te intereseaza jucarii pentru copii, iti recomandam site-ul lumeajucariilor.ro

Noi am cumparat aceste jucarii de pe site-ul mentionat mai sus si am fost foarte multumiti. Copii se distreaza si au tot timpul zambetul pe buze, iar parintii sunt fericiti.

Alaturi de sotul meu, avem un bebe, in varsta de 1 an, (deci am cumparat jucarii bebelusi) si de asemenea, mai avem doi copii mari (9 si 11 ani), carora le-am cumparat Lego, figurine si jucarii de exterior.

De asemenea, am reusit sa gasim si cadouri pentru copiii prietenilor nostri, care iubesc jucariile de plus, pentru ca au gasit si animale si personaje din filmele lor preferate.

Vă mulțumesc pentru că ați citit articolul și abia aștept să ne vedem la un alt guest post-uri din aceeași serie, pe diferite site-uri.

Vă pup, fetelor!

Cu drag, 

Ioana